Palaute

Tapahtuma on nyt ohi! Haluaisimme kuulla mistä pidit viikonlopussa ja mistä et. Antaaksesi palautetta netissä, klikkaa alla olevaa kuvaa:
Feedback

Elämä uskossa voi tuntua joskus monimutkaiselta. Palataan yhdessä perusasioiden äärelle.

Turun Adventtiseurakunta ja LaNut ylpeänä kutsuvat juuri Sinut Adventtikirkon pohjoismaiseen nuorisokongressiin 2019! Edellinen Nordic Youth Congress oli neljä vuotta sitten Ruotsissa, joten tällaista kansainvälistä mahdollisuutta ei kotimaassa tarjoudu ihan joka vuosi.

Facebook

Youtube

Sam Leonor

Sam Leonor (USA)

Tapahtuman pääpuhuja Sam Leonor toimii opiskelijoiden pastorina adventtikirkon La Sierra -yliopistossa Kaliforniassa.

Hänen palvelutyössään näkyy kutsu radikaaliin uskoon ja evankeliumin levittämiseen uusilla tavoilla. Hän on omistautunut auttamaan nuoria aikuisia kukoistamaan uskossa, joka kasvaa ja on täynnä rakkautta sekä lähetyshenkeä.

Samin harrastuksiin lukeutuvat musiikin tekeminen, hyvä ruoka sekä hyvät keskustelut perheen ja ystävien kanssa. Hän kasvoi Yhdysvaltain keskiosissa, missä hänen vanhempansa olivat kirkon ja terveydenhoidon palveluksessa. Hänellä on tutkinnot Southern Adventist- ja Andrews -yliopistoista.

Sam on naimisissa Shalley Campbellin kanssa ja heillä on kaksi lasta, Alexandra (s. 2000) ja Micah (s. 2003).

Praison

Praison

Tapahtuman housebandina toimiva tamperelainen Praison viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhlaansa, sillä he ovat soittaneet ja laulaneet ylistystä Herralle yhdessä jo vuodesta 2009.

Bändin ydinporukkaan kuuluu kaksi Takalaa ja neljä Lammia satunnaisin vahvistuksin. Praisonin hartain toive on, että tilaisuuksissa jokainen paikalla oleva voisi sydämestään liittyä yhteiseen ylistykseen niin, ettei siinä hetkessä olisi enää Praisonia ja yleisöä, vaan yksi yhteinen ylistyskuoro.

fiSuomi
en_USEnglish fiSuomi