Elämä uskossa voi tuntua joskus monimutkaiselta. Palataan yhdessä perusasioiden äärelle.

Turun Adventtiseurakunta ja LaNut ylpeänä kutsuvat juuri Sinut Adventtikirkon pohjoismaiseen nuorisokongressiin 2019! Edellinen Nordic Youth Congress oli neljä vuotta sitten Ruotsissa, joten tällaista kansainvälistä mahdollisuutta ei kotimaassa tarjoudu ihan joka vuosi.

Puhujavieraaksemme saapuu innostava kalifornialainen Sam Leonor, joka on pääpuhujana monelle tuttu vuoden 2017 Euroopan nuorisokongressista. Takuuvarmasti mahtava viikonloppu tiedossa hienoissa puitteissa, joten olet lämpimästi tervetullut!

Kenet kutsuisit mukaasi?

Facebook

Facebook

Sam Leonor

Sam Leonor (USA)

Tapahtuman pääpuhuja Sam Leonor toimii opiskelijoiden pastorina adventtikirkon La Sierra -yliopistossa Kaliforniassa.

Hänen palvelutyössään näkyy kutsu radikaaliin uskoon ja evankeliumin levittämiseen uusilla tavoilla. Hän on omistautunut auttamaan nuoria aikuisia kukoistamaan uskossa, joka kasvaa ja on täynnä rakkautta sekä lähetyshenkeä.

Samin harrastuksiin lukeutuvat musiikin tekeminen, hyvä ruoka sekä hyvät keskustelut perheen ja ystävien kanssa. Hän kasvoi Yhdysvaltain keskiosissa, missä hänen vanhempansa olivat kirkon ja terveydenhoidon palveluksessa. Hänellä on tutkinnot Southern Adventist- ja Andrews -yliopistoista.

Sam on naimisissa Shalley Campbellin kanssa ja heillä on kaksi lasta, Alexandra (s. 2000) ja Micah (s. 2003).

Praison

Praison

Tapahtuman housebandina toimiva tamperelainen Praison viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhlaansa, sillä he ovat soittaneet ja laulaneet ylistystä Herralle yhdessä jo vuodesta 2009.

Bändin ydinporukkaan kuuluu kaksi Takalaa ja neljä Lammia satunnaisin vahvistuksin. Praisonin hartain toive on, että tilaisuuksissa jokainen paikalla oleva voisi sydämestään liittyä yhteiseen ylistykseen niin, ettei siinä hetkessä olisi enää Praisonia ja yleisöä, vaan yksi yhteinen ylistyskuoro.

Sijainti

Tapahtumapaikka, Kokoushotelli Linnasmäki sijaitsee noin 4 kilometrin päässä Turun keskustasta. Autolla saapuville parkkipaikkoja on runsaasti. Paikalle pääsee myös monilla paikallisliikenteen busseilla, esimerkiksi linjat 14, 15 ja 22 liikennöivät Turun linja-autoaseman ja tapahtumapaikan väliä.

Osoite
Lustokatu 7
20380 Turku
Suomi

Kysymyksiä? Ota yhteyttä!fiSuomi
en_USEnglish fiSuomi