Tervetuloa ilmoittautumaan! Kongressiin osallistuminen on ilmaista, mutta haluaisimme silti tietää tulostasi. Ilmoitathan itsesi siis mukaan! Kongressi on suunnattu nuorille aikuisille, mutta kaiken ikäiset ovat tervetulleita. Meillä ei kuitenkaan ole jatkuvaa valvontaa alaikäisille, joten he voivat osallistua tapahtumaan omalla tai vanhempiensa vastuulla. Päätilaisuuksien ja workshoppien aikana tarjoamme kuitenkin lastenhoitoa pienille lapsille.

Lattiamajoitusten ja aterioiden varausaika on umpeutunut. Ellet ole jo maksanut varauksiasi, tee se nyt!

Maksut Suomen Adventtikirkon tilille FI54 8000 1770 3036 27 (DABAFIHH). Viestiksi NYC19 ja henkilön nimi.

Voit edelleen ilmoittautua kongressiin alla olevasta linkistä. Ilmoittautumiset auttavat meitä arvioimaan kuinka paljon ihmisiä kongressiin on todellisuudessa tulossa. Meitä tulee olemaan niin paljon, että kaikki eivät mahdu pääsaliin, joten osa tulee seuraamaan ohjelmaa livestreamin välityksellä pienestä auditoriosta.

Ilmoittaudu täällä

HOSTELLIMAJOITUS

Kokoushotelli Linnasmäki tarjoaa miellyttävää ja edullista hostellimajoitusta sisältäen buffetaamiaisen, lakanat ja pyyhkeet sekä loppusiivouksen. Kaikissa huoneissa oma wc ja suihku.

Huonehinnat:

1hh, 45 €/yö/hlö

2hh, 35 €/yö/hlö

4hh, 30 €/yö/hlö, perhemajoitus (2+2) 103 €/yö.

Kongressin kiintiö on vapautettu, joten huoneita ei välttämättä ole vapaana. Kysy vapaita huoneita alla olevasta sähköpostiosoitteesta! Huonemajoitus maksetaan paikan päällä.

Varaa hostellimajoitus sähköpostitse osoitteesta kokouspalvelut@linnasmaki.fi.

fiSuomi
en_USEnglish fiSuomi